Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

Hoe Ha-Ra consulent(e) worden?

Op zoek naar een bijverdienste en interesse in milieuvriendelijke en ecologische schoonmaakproducten?

Dan kan je zonder investeringskosten Ha-Ra consulente beurs- of marktmedewerkster worden.  

Ha-Ra is een systeem van kuisen dat door gebruik van microvezeldoek en andere reinigingsdoeken een goede reiniging geeft en slechts 2 druppels Hara onderhoudsproduct vergt.

De regeling die geldig is tot 31 december 2015 is de volgende: 
Ha-Ra microvezel Star


Je kan een demotas met Ha-Ra materiaal krijgen met een waarde van 350 euro incl; BTW als je 
Ha-Ra onderhoudsmiddel

  1. 2 Ha-Ra demonstraties laat doorgaaan bij je thuis of een vriendin, en gegeven door mij.  Dan kan je ineens ervaring opdoen.  Hier vind je info over het geven van een Ha-Ra party 
  2. Je krijgt als beginnende consulente twee maal een waardebon om Ha-Ra kuisartikelen te kopen, na elke Ha-Ra demonstratie één.
  3. Je krijgt op elk van deze twee Ha-Ra demonstraties een procent van de verkoop van iedereen die iets koopt op de Ha-Ra demonstratie (zoals een gewone gastvrouw deze krijgt) dus je hebt ineens al materiaal extra om te starten.
  4. Als je een omzet behaalt van € 2500 excl BTW (binnen 6 maanden na ontvangst van je demotas).  ontvang je een waardebon van € 150 (vk waarde) in Ha-Ra schoonmaakspullen.
  5. Na het behalen van een omzet van € 5000 excl BTW (binnen 9 maanden na het ontvangen van je demotas) krijg je een waardebon van € 100  (vk waarde) in Ha-Ra materiaal. 
  6.  De demotas (waarde € 350) blijft eigendom van Ha-Ra Mölter tot er een verkoop gerealiseerd is van minstens 5000 euro excl BTW in maximaal 1 jaar tijd.  De verdiende artikelen die je gekozen hebt met de waardebonnen verdiend op een demo blijven natuurlijk van jou.  
Ha-Ra ecologische schoonmaakartikelen zijn fantastische producten dat erg in de smaak zal vallen.  Kom kennismaken in de Ha-Ra winkel, Hara verdeler.
't Linneke
Smidstraat 55
2590 Berlaar
Graag info over het worden van een consulente:
Stuur me een mailtje tlinneke@gmail.com of bel 03 422 61 92