Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

woensdag 18 maart 2015

Hoge ramen heel handig en zonder strepen wassen, kuisen en poetsen met de Hara telescoopstang en Hara vensterreiniger.

Hoge ramen lappen snel en handig met Ha-Ra telescoopstang en Ha-Ra ramenwisser.

Hoe gebruik ik de Ha-Ra telscoopstang voor hoge ramen?

Moet je ook elke keer de ladder bovenhalen om de hoge ramen te wassen of zemen?  Met het gevaar dat je van de ladder valt.
Met de Hara telescoopstang kan je de ramen wassen tot op 6 m hoogte.  En zelfs op die hoogte blijft het handig en niet te zwaar.
Bekijk dit filmpje eens dan kan je zien hoe het werkt.

De telescoopstang bestaat in 0,5 m lengte (kortste lengte is 30 cm), in 1 m lengte (kortste lengte is 55 cm), 2 m lengte (kortste lengte is 1,05 m), lengte 3 m (kortste lengte is 1,55 cm) en 4 m lengte


Hara vario raamreiniger
(kortste lengte is 2,05 m). De drie en vier meter zijn enkel af te halen in de winkel wegens de grote kost aan verzending.  Zelfs op 5m ramen kuisen, ramen lappen gaat dan vrij gemakkelijk met de Ha-Ra telscoopstang en Hara ramenwisser, raamreiniger.  Kom eens langs om gratis uit te testen of Hara aankopen bij Ha-Ra winkel, Hara verdeler 't Linneke in Berlaar 03/422 61 92. Hara online bestellen www.tlinneke.be


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je zelf een probleem met een moeilijke vloer die je niet proper krijgt bvb of je bent heel enthousiast over een bepaald product van Ha-Ra, laat het me weten. Je helpt er andere klanten misschien mee.