Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

Hara matten voor binnen of buiten

De deurmatten van Ha-Ra zijn degelijk en hebben een lange levensduur.
Hara mat voor buiten
Ha-Ra buitenmat extrem
De Ha-Ra buitenmat extrem  (75cmx50 cm) kan je buiten laten liggen het hele jaar door.  Het is een mat die enkel gemaakt is van een synthetische vezel die maakt dat hij de schoenen zandvrij maakt maar niet opdroogt.  Onderhoud van deze Ha-Ra mat:: af en toe met de tuinslang proper spuiten.
Hara mat voor binnen, wasbaar.
Binnenmat Ha -Ra soft klein zwart of bruin

Hara binnenmat, wasbaar
Ha-Ra binnenmat soft middel zwart of bruin

De Ha-Ra Soft binnenmatten zijn gemaakt van een mengeling van 2 vezels; de ene streep is een katoenen vezel die het vocht opneemt en de andere is een synthetische vezel die het zand van de schoenen haalt.  Zelfs zonder de voeten te vegen zijn de schoenen al properder met nat weer.  Wel de voeten vegen dwars op de strepen.
De Ha-Ra soft mat klein in zwart, grijs of bruin meet 60 cm x 40 cm, de Ha-Ra mat soft middel 90 cm x 65 en dan is er nog een Ha-Ra loper die 90 cm breed en 2 m lang is, ideaal voor de inkom van een winkel of voor in de keuken voor het aanrecht.
Onderhoud van de Ha-Ra binnenmatten: wassen op 30 ° met een natuurlijke zeep bvb Ha-Ra saponella en  niet laten zwieren.  Ideaal is een wolwasprogramma waarbij het zwieren gebeurt op halve kracht.  Daarna laten drogen en terug gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je zelf een probleem met een moeilijke vloer die je niet proper krijgt bvb of je bent heel enthousiast over een bepaald product van Ha-Ra, laat het me weten. Je helpt er andere klanten misschien mee.