Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

Ha-Ra lichaamsverzorging DRC

Hara handschoen voor het lichaam
Ha-Ra lichaamshandschoen
Hara zachte zeep voor lichaam en haren.
Ha-Ra waslotion 
Hara gezichts- en bodylotion
Ha-Ra gezichts- en bodylotion
Vezels van Ha-Ra reinigen heel diep dus ook voor de huid.  De Ha-Ra Aglaia DRC collectie bestaat uit een Ha-Ra gezichtshandschoen, Ha-Ra lichaamshandschoen, Ha-Ra backy (voor de rug ) en de bijkomende producten zoals Ha-Ra waslotion, Ha-Ra verzorgingslotion, Ha-Ra handbalsem, Ha-Ra zonnegel, ultragel en Ha-Ra lippenstift.Hara gezichtshandschoen
Ha-Ra gezichtshandschoen 
Het Ha-Ra gezichtshandschoentje natmaken en een paar druppels waslotion hara aanbrengen en het gezicht inzepen.  De handschoen reinigt porïendiep en zorgt voor een peeling waardoor de huid zacht wordt en een goede doorbloeding krijgt.  Ideaal om acné en jeugdpuistjes te reinigen.  Opletten bij couperose! Niet op de couperose wrijven met de Ha-Ra handschoenen.
 De Ha-Ra lichaamshandschoen is uiteraard voor het lichaam.  Bij regelmatig gebruik (om de paar dagen) gaat de cellulitis verminderen doordat de huid een goede doorbloeding krijgt.  Heel geschikt voor zwangere buiken om striemen te voorkomen en te verminderen.  Bij vermoeidheid voelt u zich fitter na een goede schrobbeurt met de Ha-Ra lichaamshandschoen omdat de stimulatie van de doorbloeding extra energie geeft.
Hara vezel om de rug handig te wassen.
Ha-Ra Backy Aglaia
Na het inzepen het lichaam en gezicht afspoelen of deppen met lauw water en insmeren met de Ha-Ra gezichts- en bodylotion.  Een paar druppels is voldoende.  U voelt zijdezacht aan na een behandeling met de Ha-Ra Aglaia set.
Onderhoud: best niet wassen in wasmachine maar goed afspoelen onder stromend water, daarna inwrijven met een druppel Ha-Ra waslotion en aan een haakje hangen.
Hara handbalsem
Ha-Ra citroen handbalsem
De Ha-Ra citroenhandbalsem  is een zachte handcrème op basis van citroen dus lekker fris.
Hara zonnegel, ultragel
Zonnebescherming ultragel Ha-Ra

De Ha-Ra zonnecrème ultragel  is een ongelooflijk goede bescherming tegen de schadelijke stralen van de zon.  U brengt de Ha-Ra gel dun aan op gezicht en lichaam minstens een half uur voor u in de zon gaat.  De Ha-Ra zonnegel is dun uitsmeerbaar en plakt niet.  Hij maakt een verbinding met de opperhuid waardoor hij ook waterproof is.  De glitters in de Ha-Ra gel zijn leuk voor de kinderen maar weerkaatsen de zon waardoor u minder snel verbrandt.  Deze Ha-Ra zonnegel 's morgens smeren en de hele dag hoeft u niet meer te smeren.  Ideaal voor gevoelige en allergische huid!  Ha-Ra zonnegel, ultragel bevat fysische filters (oa titaniumdioxide) en geen chemische filters en dat maakt hem heel goed voor mensen die last hebben van Melasma.  
Wel opletten dat u  niet te lang in de zon gaat; te veel zon is nooit gezond, ook niet met een goede zonnebescherming.
Hara lippenbalsem
Ha-Ra lippenstift, lippenbalsem
De Ha-Ra lippenverzorgingsstift. Heeft een beschermingsfactor 6 voor de zon dus ideaal in winter en zomer.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je zelf een probleem met een moeilijke vloer die je niet proper krijgt bvb of je bent heel enthousiast over een bepaald product van Ha-Ra, laat het me weten. Je helpt er andere klanten misschien mee.