Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

zaterdag 29 april 2017

Gebruiksaanwijzing Ha-Ra vensterreiniger, Hara raamwisser.

Hoe gebruik ik de Ha-Ra ruitenwisser, ramenreiniger, raamwisser?

Gebruiksaanwijzing vensterreiniger Ha-Ra.  

Ha-Ra vario vensterreiniger

Met een Ha-Ra vensterreiniger gewoon is ramen wassen geen moeilijke klus meer.  De Hara ramenwisser met spons, reinigingsdoek en goede aftrekker met natuurlijke rubber maakt ramen lappen, ramen zemen zonder strepen mogelijk.  Het principe is heel eenvoudig. Ruiten kuisen met de Hara raamreiniger met spons die eerst natgemaakt is onder de kraan en daarna ruit aftrekken met de rubber van Ramenwisser Hara.  De vezel, spons van Hara ruitenwisser zorgt voor een perfecte reiniging en met een beetje Ha-Ra onderhoudsmiddel, Hara zeep die rechtstreeks op de vezel wordt aangebracht vermijd je een film op de ramen en was je de vensters perfect. Resultaat: streeploze ramen.  Voor vensters op hoogte of hoge ramen kan je de Ha-Ra telescoopstang, Ha-ra steel samen met Ha-Ra vario ramenwisser, gebruiken. 
Bekijk zeker eens het filmpje, de video voor het gebruik Hara vensterreiniger.


Ha-ra onderhoudsproducten Hara schoonmaakmiddelen kopen online bij www.haraproducten.be of in de Hara winkel, bij Ha-Ra verdeler 't Linneke, verkooppunt Antwerpen, België