Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

Problemen op het gebied van vloeren kuisen, ramen wassen enz... en de oplossing met een Ha-Ra onderhoudsartikel.

Ik heb een donkere vloer en altijd strepen: Het probleem met een gewone dweil en product is dat u een film legt op de vloer.  Strepen zijn meestal het gevolg van een teveel aan product dat op de vloer blijft liggen. Met de Ha-Ra vloervezels gaat u de vloer grondig reinigen en omdat u slechts 2 druppels Ha-Ra onderhoudsmiddel in uw Ha-Ra wringemmer doet legt u geen film op de vloer en gaat u streeploos kuisen.
Dit geldt enkel voor een vloer die geen voeding nodig heeft!  Als u een natuurstenen vloer heeft raad ik aan geen Ha-Ra onderhoudsmiddel te gebruiken maar Ha-Ra Carnauba, dit product gaat de vloer voeden maar legt geen film.

Mijn vensters krijg ik maar niet gewassen zonder strepen.
Met de Ha-Ra raamreiniger wast u de vensters met een vezel zonder veel product.  De vezel zorgt voor de reiniging dus veel product heeft u niet nodig;  Bekijk het filmpje
Ik heb een steentapijt en krijg het niet gemakkelijk proper zonder veel tijd en energie erin te steken.   Met een Hara vloerwisser perfect (de kunsstof voet) en een nano gold egel schuurvezel  en de nano soft dweilvezel krijg je deze soort vloer goed proper omdat de vezels in de gaatjes tussen de steentjes van het steentapijt ook gaan kuisen of reinigen.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je zelf een probleem met een moeilijke vloer die je niet proper krijgt bvb of je bent heel enthousiast over een bepaald product van Ha-Ra, laat het me weten. Je helpt er andere klanten misschien mee.