Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

dinsdag 10 mei 2011

HaRa vloerhouder, vloerwisser met HaRa Nano gold egel dweil om de vloer grondig te reinigen of schoon te maken.


Hara vloerwisser met dweil om schoonmaken, kuisen, reinigen vloer, muren en afwassen plafond heel gemakkelijk te maken.  

Gebruik, kenmerken van de vloerhouder met Ha-Ra dweil.Hara dweil vloervezel nano egel

Hara onderhoudsmiddel
Vloer kuisen, schoonmaken, poetsen met de Hara perfect vloerwisser ipv een aftrekker en dweil is een enorm verschil.  In de eerste plaats is de reiniging van deze Ha Ra egel vezel heel groot.  U kan de Ha-Ra nano schrobdweil egel vloervezel vergelijken met schuren met een schuurborstel met dit voordeel dat de Ha-Ra nano egel schrob vezel zonder veel moeite over de vloer schuift.  Dus zonder moeite en properder dan ervoor.  De Ha-Ra nano vezels, dweilen gebruikt u met slechts 1 druppel Ha-Ra onderhoudsmiddel in een halve emmer water aangezien de Ha-Ra nano dweilen een zeer goede reiniging geven met enkel water.  Heel handig hulpmiddel om de (Ha-Ra) dweil en ( Ha-Ra) reinigingsdoeken te wringen is de HaRa wringemmer of Ha-Ra persemmer.  Alle schoonmaakartikelen van Hara vind je in de webshop www.haraproducten.be

Onderhoud van de Ha-Ra nano gold egel schrobdweil: wassen op 40°met een natuurlijk waspoeder, wasmiddel bvb Ha-Ra Saponella, de Hara dweil niet met wasverzachter wassen en niet in de
droogkast steken.

Ha-Ra kopen of online bestellen www.haraproducten.be of Hara kopen in Harawinkel of bij Ha-Ra verdeler 't Linneke, Smidstraat 55 Berlaar 0(032)3 422 61 92, verkooppunt Antwerpen.
Kom eens langs bij 't Linneke of koop online via www.haraproducten.be
Hara Saponella, natuurlijke zeep
voor wasmachine en afwasmachine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je zelf een probleem met een moeilijke vloer die je niet proper krijgt bvb of je bent heel enthousiast over een bepaald product van Ha-Ra, laat het me weten. Je helpt er andere klanten misschien mee.