Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

Vensterreinigers Hara, raamwissers en telescoopstangen

Gebruik Ha-Ra vensterreiniger, ramenwisserHara gewone vensterreiniger 32 cm
Ha-Ra vensterreiniger 32 cm 
Ramen kuisen, vensters wassen met Ha-Ra vensterreiniger  is een gemakkelijke klus. Ha-Ra vezel van wisser reinigt zonder product voor een perfect propere venster zonder dat er een laag van detergent op ligt. We gebruiken een heel klein beetje product (met de Hara rolfix verdelen) opdat de rubber van de Ha-Ra vensterreiniger goed glijdt.  Resultaat; je venster is altijd streeploos!!  Met Ha-Ra raamtelescoopstang, telescoopsteel kan je vensters kuisen op hoogte zonder ladder of stoel.  Veilig van op de grond.  Ha-Ra telescoopstang is verkrijgbaar in 1m, 2m, 3m en 4m.  Met het verlengstuk, de verlengstok van 4m kan je tot op een eerste verdieping de ramen poetsen.

 
Hara telescoopstang voor hoge ramen
Ha-Ra telescoopstang 1m 

Hara vensterreiniger voor streeploze ramen

Ha-Ra vario vensterreiniger 19 cm 

Onderhoud Ha-Ra raamwisser:

Hoe moet je de Ha-Ra vensterreiniger  onderhouden of proper maken?  Na gebruik Ha-Ra vensterreiniger afspoelen onder stromend water en hem in een emmer zetten vb. Bekijk de video
Leg je Ha-Ra vensterreiniger nooit op de rubber om beschadiging te vermijden. rubber Ha-Ra raamreiniger is apart verkrijgbaar.


Verschil mtussen Ha-Ra gewone vensterreiniger en vario vensterreiniger zijn de extra mogelijkheden zoals het kunnen omdraaien van het handvat (zo kan je beter in elke hoek) en het kunnen uitschuiven van de rubber (voor onder het handvat van een glazen deur bvb.) bij de vario vensterreiniger
Voor het gebruik van de Hara vario vensterreiniger kan je het filmpje bekijken.


HaRa vensterreiniger + HaRa telescoopstang
Ha-Ra vario vensterreiniger met Ha-Ra telescoopstang 

Gebruik raamwisser Ha-Ra


Ha-Ra vensterreiniger goed natmaken onder de kraan en inrollen met onderhoudsmiddel in Ha-Ra rolfix.   Venster inzepen, rubber drogen met Ha-Ra star  en dan aftrekken.  Daarna nog de randen vegen met Ha-Ra star en de venster is perfect streeploos.                                                                                        Heb je ramen op hoogte? Gebruik dan Hara telescopische stelen  die er in 1m,2m,3m en 4m bestaan.  Nooit meer met een ladder zeulen of kans hebben dat je van de ladder valt.

  

3 opmerkingen:

 1. Ik heb zojuist mijn ramen gelapt met de HaRa raamwisser, schoonmaakmiddel en telescoopsteel. Helaas heb ik alsnog strepen. Wat doe ik verkeerd? Ik gebruik 2-3 druppels HaRa per vier grote ramen ongeveer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Linda Martens 't Linneke31 januari 2015 07:02
   Hester
   Waar zijn de strepen? Langs beide zijkanten van de rubber? Want dan druk je iets te hard op de raamwisser? Je mag ook nog iets minder product gebruiken. Normaal raad ik 1 druppel of max 2 druppels aan aangebracht op de Hara raamreiniger. Probeer het eens met iets minder product en slechts de druk van 1 vinger. Lukt het dan nog niet laat dan iets weten. Linda

   Verwijderen

Heb je zelf een probleem met een moeilijke vloer die je niet proper krijgt bvb of je bent heel enthousiast over een bepaald product van Ha-Ra, laat het me weten. Je helpt er andere klanten misschien mee.