Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

De Ha-Ra wringemmer, de Ha-Ra lederbalsem en de Ha-Ra ovenspray

De persemmer of pressbutler van Ha-Ra is handig om de Ha-Ra doeken ( of gelijk welke andere dweilen en doeken) te wringen en dan vooral de dikke Ha-Ra vloervezels.  De onderdelen van de Ha-Ra persemmer zijn beiden apart verkrijgbaar en zelf te vervangen.  De Ha-Ra wringemmer is minder belastend voor de polsen dus ideaal voor mensen die niet meer mogen wringen..  Zie demo of filmpje.
Hara wringemmer
Ha-Ra persemmer 
De Hara ledercrème (uit natuurlijke bijenwas) is ideaal om leder te voeden en te reinigen.  Met het bijgeleverde Ha-Ra soft doekje veegt u even over de Ha-Ra lederbalsem en daarna onmiddellijk over het te behandelen leder.  Het leder is in 1 beweging gereinigd en gevoed.  Echt heel handig.  
Hara ledercrème voor voeding en onderhoud van alle leder
Ha-Ra lederbalsem met doek
Indien u lederen zetels wil invegen met de Ha-Ra ledercrème kan u best de Ha-Ra lederbalsem een paar minuten in de microgolfoven zetten op 750 W dan is de Ha-Ra lederbalsem beter smeerbaar en dus handiger voor grote oppervlakten.  Maar u kan natuurlijk ook handtassen, jassen ed voeden met deze Ha-Ra lederbalsem.
De ovenspray van Ha-Ra spuit u gewoon op uw aangebakken ovenplaat of -wand.  Minstens 2 dagen laten inweken (mag ook langer) dan even afkuisen met een vochtige Ha-Ra naturadoek en de plaat ziet er terug uit als nieuw!  zonder veel moeite.
Hara ovendetergent
Ha-Ra ovenreiniger, ovenspray
De Ha-Ra ovenspray kan ook voor kookvuur of microgolfoven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je zelf een probleem met een moeilijke vloer die je niet proper krijgt bvb of je bent heel enthousiast over een bepaald product van Ha-Ra, laat het me weten. Je helpt er andere klanten misschien mee.