Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

donderdag 23 juni 2011

Een goede bescherming tegen de zon, zonnebrand: de Ha-Ra ultragel zonnecrème, zonnebrandcrème.


Wat maakt de zonnegel van Ha Ra zo speciaal? 

Ha-Ra zonnebrandcreme, zonneccrème ultragel
DRC Ultragel, zonnebrandcreme, met het gepatenteerde LIPO-System-Complex, is de modernste vorm van zonnebescherming: de in liposomen ingebouwde UVA en UVB filters, alsook een biologisch enzym filter (beschermt tegen verouderen van de huid), binden zich aan de kleefsubstantie van de huidcellen en maken de DRC zonnecreme absoluut waterbestendig!! Zonneallergie voorkomen met deze Ha-Ra zonnebrandcreme.Zelfs verbrand door de zon is deze zonnecreme nog nuttig.  Dan beschermt de zonnebrandcreme ultragel Ha-Ra nog steeds.


Doordat de gel een verbinding maakt met de huid gaat zelfs met douchen de Ha-Ra zonnecrème niet van de huid, de bescherming is echt volledig en blijft lang.  Ook en vooral eigenlijk bij de gevoelige huid van kinderen.  Voor de aankoop van de zonnegel klik hier
Ha-Ra schoonmaakmiddelen kopen of online bestellen www.haraproducten.be of in Ha-Ra winkel, Hara verdeler 't Linneke, 't Linneke Berlaar, verkooppunt Antwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je zelf een probleem met een moeilijke vloer die je niet proper krijgt bvb of je bent heel enthousiast over een bepaald product van Ha-Ra, laat het me weten. Je helpt er andere klanten misschien mee.