Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

woensdag 15 november 2017

Kadotip kerstmis. Kerst cadeau tip! Sneller schoonmaken is meer tijd met je gezin.

Geef tijd kado voor kerst! Sneller schoonmaken met Ha-Ra schoonmaakmiddelen is meer tijd voor je gezin.

Vind je schoonmaken ook zo'n klus die je moet klaren maar liefst zo snel mogelijk?  Ha-Ra vloerwisser en Ha-Ra dweil.
Ben je ook niet liever meer bezig met je kinderen, je partner enz... Met Ha-Ra onderhoudsproducten en schoonmaakmiddelen bespaar je tijd en geld. Vb dweilen kan in één beweging met

Degelijk kuisgerief bespaart je veel tijd en geld. Ergonische lange steel aan de vloerwisser om pijn in onderrrug of rugklachten te vermijden of te voorkomen. Niet bukken tijdens het schoonmaken. Gemakkelijk je muren en plafond poetsen.  Ecologisch door het zuinige gebruik van Ha-Ra zeep, onderhoudsmiddel eigenlijk die biologisch afbreekbaar is.

Koop Ha-Ra vloerwisser als geschenk voor je moeder, broer, vriendin... of lekker voor jezelf met kerst.  Jaren wordt er aan je gedacht.

Meer producten van Ha-Ra en meer info vind je op www.haraproducten.be of in de Ha-Ra winkel 't Linneke in Berlaar, Smidstraat 55

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je zelf een probleem met een moeilijke vloer die je niet proper krijgt bvb of je bent heel enthousiast over een bepaald product van Ha-Ra, laat het me weten. Je helpt er andere klanten misschien mee.