Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

dinsdag 15 november 2016

Auto wassen, auto poetsen met Ha-Ra reinigingshandschoen.

Auto blinkend wassen met een Ha-Ra reinigingshandschoen.


Ha-Ra-mach-6-reinigingshandschoen
Ha-Ra Mach 6 reinigingshandschoen voor het schoonmaken, reinigen van je auto. Maar ook auto interieur reinigen, autobekleding reinigen, autostoelen reinigen, autoruiten schoonmaken, vliegen verwijderen van auto, insecten verwijderen auto, vogelpoep auto  enz...  
Auto wassen met water en een ecologische autoshampoo kan met de Hara mach 6 reinigingshandschoen en Ha-Ra onderhoudsproduct.

Hara-blinkdoek-Topper
Met water en weinig product (of geen maar autolak heeft wel wat voeding nodig) kan je zelfs de voorruit van je auto streeploos krijgen, reinigen met Hara reinigingshandschoen Mach 6, daarna met Hara raamwisser 19 cm  de autoruiten aftrekken.  Randen maar autoruit niet nadrogen met een Ha-Ra blinkdoek de Topper. Gegarandeerd een streeploos effect.
Ha-Ra-onderhoudsproduct
Zonder chemicaliën je auto wassen is beter voor de autolak.  Geen herstelling autolak als hij al beschadigd is maar autolak bescherming wel. Geen chemische autozeep, autoshampoo maar biologisch afbreekbare zeep, onderhoudsmiddel Ha-Ra  
Auto wassen met Ha-Ra is gemakkelijk, ecologisch, snel en streeploos.
Onderhoud van de Ha-Ra handschoen mach 6 Wassen in de wasmachine op 40 °, niet wassen met wasverzachter en niet in de droogtrommel drogen.  Dan heb je lang plezier van de Ha-Ra reinigingsdoeken en handschoenen.

Ha-Ra schoonmaakartikelen zijn online te koop, te bestellen online bij www.haraproducten.be  of bij Hara kopen in de Ha-Ra winkel, Ha-Ra verkooppunt Antwerpen 't Linneke, Smidstraat 55 in Berlaar.
Heb je graag een volledige, gratis uitleg over alle Ha-Ra onderhoudsproducten, boek een Demonstratie of Ha-Ra party  , bel 03 422 61 92 of tlinneke@gmail.com