Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

vrijdag 13 mei 2016

Zonder rugpijn en grondig je vloer kuisen? Nu met korting op de Hara vloerwisser, vloervezels en allesreiniger.



Promotie van de Hara Vloerwisser perfect met een egel dweil om grondig te reinigen en een fles biologische allesreiniger Harafamily
zonder tensiden.  Dus gezond voor jezelf en het milieu.
Normale prijs is € 113,50     
nu € 86 dus een mooie korting.

Dweil voor de Hara vloerwisser perfect met korting aan te kopen tot einde juni 2016.
allesreiniger Harafamily

Nano gold soft 32,5 cm voor het dweilen van alle vloeren, muren en plafond behalve hout
 € 28,70 ipv € 36,70
Nano gold pur  32,5 dweil voor het dweilen van gladde vloeren, muren en plafond € 28,70
ipv € 36,70
Droogvezel geel voor het swifferen en het wegvegen van spinnen en stof tegen vloer, muren en plafond € 22,30 ipv € 29,30


Vanaf nu geen dweil of mop meer die je kwijtraakt onderweg en geen reiniging geeft.  Met een egel vloervezel van Hara schrob je de vloer zonder een film met product te leggen.  De Hara dweil gaat jaren mee en is gemakkelijk te onderhouden in je wasmachine: op 40 °, niet in de droogkast en niet met wasverzachter.

Lange vloersteel aan de Hara vloerwisser dus geen rugpijn meer bij het dweilen.  Pijn onderrug heb je niet meer tijdens het schoonmaken van de vloer. Kom de Hara vloerwisser met dweil eens uittesten in de winkel 't Linneke Smidstraat 55 in Berlaar en bekijk zeker deze video's!









Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je zelf een probleem met een moeilijke vloer die je niet proper krijgt bvb of je bent heel enthousiast over een bepaald product van Ha-Ra, laat het me weten. Je helpt er andere klanten misschien mee.