Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

vrijdag 15 april 2016

Gezond van de zon genieten met de zonnegel, ultragel van Hara, bevat een biologische enzymenfilter

Zonnebrand voorkomen met Ha-Ra zonnecrème, de hara ultragel.  

Tijd om te denken aan verbranden in de zon, zonnebrand.  Met de eerste zon is het zalig vertoeven op een terrasje. Maar vergeet vooral niet jezelf en zeker je kinderen goed te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon of zonneallergie te voorkomen.  

Er is een bewezen verband tussen veelvuldige zon-verbranding en het ontstaan van huidkanker. 
HaRa zonnegel ultragel tegen zonnebrand (200 ml) geeft een goede bescherming tegen de zon, is waterbestendig en met biologische enzymfilter
  
Enkele tips om veilig te zonnen.

 
Hara zonnegel, zonnecrème
1. Ken je huidtypeMensen met huidtype 1 of 2 ( wanneer je gemakkelijk verbrandt in de zon) moeten bijzonder voorzichtig zijn. Hun huid verbrandt namelijk zeer snel en leidt tot rode jeukende uitslag of zonnebrand. 
2. Gebruik zonnecrème met goede beschermingsfactor.
3. Gebruik waterproof zonnecrème.
4.  Vermijd blootstelling aan de zon tussen 11 u en 15 u
5.  Beweeg.
6. Draag beschermende kledij.
7. Draag een UV filterende zonnebril.
8.  Vermijd het gebruik van zonnebanken.Ervaringen met Hara zonnegel zijn altijd welkom.
Zoals deze: 
Review Ha-Ra zonnegel: Elly Vogels had al jaren last van melasma in haar gezicht "Vooral als de zon ging schijnen, was het net of ik een bruine snor had. Tot ik een tip kreeg en Ultragel van HaRa ging gebruiken. Niet alleen in de zon, maar alle dagen. Het werkt echt"
HaRa ultragel zonnegel, zonnecreme geeft een hoge zonbescherming ter voorkoming van zonnebrand. Ook voor mensen en kinderen die vlug allergisch reageren op de zon en zweet, kenmerkend zijn de warmtebultjes.  De HaRa ultra zonnegel, zonnecreme is waterbestendig, 's morgens smeren en daarna in de zon voor een lange tijd.  De HaRa zonnegel ultragel, zonnecreme heeft een hoge factor en geeft dus een heel goede zonbescherming ter voorkoming van zonnebrand en  plakt niet!  De Ha-Ra zonnegel, ultragel, zonnebrandcrème best smeren minstens een half uur voor men in de zon gaat.  

Samenstelling van de Ha-Ra zonnegel, ultragel: De in de liposomen ingebouwde UVA en UVB filters, alsook de biologische enzymfilter, binden zich aan de kleefsubstantie van de huidcellen en maken de Ha-Ra DRC ULTRAGEL absoluut waterbestendig.  De Ha-Ra ultragel zonnegel is ideaal voor gevoelige huidtypes en mensen die last hebben van zonneallergie en warmtebultjes, speciaal voor kleine kinderen (ook met zonneallergie) vanaf de 8ste maand, sporters en volwassenen die het ideaal vinden zich éénmaal per dag te crèmen tegen de zon. (heel kleine kinderen behoren ingesmeerd toch nog in de schaduw), niet in de zon.