Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

zaterdag 26 maart 2016

Handschoen Hara om stof af te nemen.

De drooghandschoen geel van Ha-Ra, gebruiksaanwijzing handschoen droog geel Hara.

Handschoen afstoffen droog geel Ha-Ra
De Ha-Ra® droge vezel geel .  Afstoffen gaat prima met deze schoonmaakhandschoen.  De Ha-Ra droogvezel geel is een zuiver synthetische vezel, die alleen reinigt in droge toestand. De vezel reinigt droog op alle plaatsen waar nat schoonmaken niet mogelijk is of ze dient voor het snelle afstoffen tussendoor.
Weefsel uit: 100% polyester, geel, poolhoogte 22 mm.

Toepassingsgebied
Voor het afstoffen overal in de woning: bijv. meubelen, glas-in-loodramen, toetsenbord van computer, bedkasten, boeken, verwijderen van spinnenwebben, planten, radiatoren, houten meubelen (onbehandeld hout), houten trappen, jassen en mantels uit glad leder, lederen meubels, lederen kledij is de handschoen droog  ideaal.
Zeer goed geschikt voor de verzorging van dieren zoals paarden, katten en honden met korte haren.
Tips/Gebruik
Vóór elk gebruik van de handschoen Hara droog geel enkele keren met de handpalm over de vezel heen en weer wrijven om een statische lading te verkrijgen. Vervolgens langzaam en zonder druk de af te stoffen oppervlakken afvegen.
Opgelet: de vezel alleen droog gebruiken!

 Bijzondere tipAanbevolen bij stofallergie aangezien bij het schoonmaken geen stof wordt verspreid! 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je zelf een probleem met een moeilijke vloer die je niet proper krijgt bvb of je bent heel enthousiast over een bepaald product van Ha-Ra, laat het me weten. Je helpt er andere klanten misschien mee.