Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

zaterdag 23 januari 2016

Wringemmer, dweilemmer Hara, om alle Hara dweilen en andere doeken gemakkelijk uit te wringen.

Ha-Ra wringemmer, dweilemmer voor handig uitwringen Ha-Ra dweilen en andere doeken zonder pijn polsen

De Ha-Ra pressbutler, wringemmer, dweilemmer is een heel handig hulpmiddel om doeken en vloervezels handig en zonder de polsen te belasten te drogen.

Wringemmer Hara
Beschrijving
Met de Ha-Ra® persbutler kan U alle Ha-Ra® vloer vezels, Ha-Ra dweil eenvoudig en gemakkelijk uitdrukken. De vormvaste Ha-Ra wringemmer (10 liter), met grijprand en gietteut, is vervaardigd uit recycleerbaar polipropyleen. De uitdrukpers laat zich vlot van de Ha-Ra wringemmer verwijderen om te worden schoongemaakt.


Voor het uitdrukken van de dunnere Ha-Ra® vezels, zoals de Ha-Ra® vloervezel wit kort en Ha-Ra® vloer vezel Wit lang, kan U een flexibel drukhulpstuk(mosrubber) bijbestellen.
De Ha-Ra® , wringemmer, persemmer zorgt ervoor, dat er juist genoeg water in de vezel overblijft, om een brandschoon resultaat te krijgen.

Nog tot einde februari 2016 promo € 45 ipv € 54,10

Ha-Ra kopen of online bestellen www.haraproducten.be of Hara kopen in Harawinkel of bij Ha-Ra verdeler 't Linneke, Smidstraat 55 Berlaar 0(032)3 422 61 92, verkooppunt Antwerpen.
Kom eens langs bij 't Linneke of koop online via www.haraproducten.be