Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

woensdag 18 november 2015

Vlekken op je stoffen zetel weg krijgen? Met een viva ultra doekje van Hara.

             Vlek op een zetel of een tapijt zijn vaak moeilijk te verwijderen. 

 Met een spons Viva Ultra doekje van Hara is het mogelijk om zonder of met heel weinig product (biologisch afbreekbaar onderhoudsmiddel van Hara)  de vlek echt weg te nemen.  Een vlek verwijderen uit een mat gaat ook meestal wel met de Hara spons Viva ultra.
Hara viva ultra doek
Met een product creëer je vaak een grotere vlek.  Deze spons Hara Viva ultra doek gaat door de structuur van de vezel het stof diep reinigen, je kan het proberen zonder schoonmaakmiddelen of met weinig waardoor je de vlek echt wegneemt en niet uit elkaar wrijft. Een kring gaat er niet achterblijven.  Achteraf nadrogen met een Hara Star microvezel of Hara Natura doek.
De Hara Viva ultra doek kan je wassen in je wasmachine op 40 °, beste met een natuurlijke zeep vb Hara Saponella natuurlijk wasmiddel, niet met wasverzachter wassen en niet in de droogkast steken.  Je hebt jaren plezier van deze doeken of sponsen.  Goedkoper dan met je tapijt naar de droogkuis gaan en properder.  Met de spons Hara Viva ultra doek kan je ook heel gemakkelijk zeepresten en tandpastaresten uit je lavabo of bad verwijderen.  In de keuken vet en vuil wegvegen enz...

Tip: Vervang je Ha-Ra reinigingsdoek om de 5 jaar, zo blijft de reiniging optimaal en je huis zeker proper.

Ha-Ra kopen of online bestellen www.haraproducten.be of Hara kopen in Harawinkel of bij Ha-Ra verdeler 't Linneke, Smidstraat 55 Berlaar 0(032)3 422 61 92, verkooppunt Antwerpen.
Kom eens langs bij 't Linneke of koop online via www.haraproducten.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je zelf een probleem met een moeilijke vloer die je niet proper krijgt bvb of je bent heel enthousiast over een bepaald product van Ha-Ra, laat het me weten. Je helpt er andere klanten misschien mee.