Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

vrijdag 8 mei 2015

Milieuvriendelijk en gezond zonneproduct, zonnebrand met toch een goede bescherming. Ook goed bij Melasma

Hara zonnegel werkt met een fysische natuurlijke zonnefilter en is dus veel gezonder maar daarom niet minder efficiënt.

Hara zonnecrème, zonnebrand product
Productinformatie "Aglaia DRC® Ultragel zonnecréme BF 20"

UltraGel zonnecréme BF 20 met het gepatenteerde Lipo-Systeem-Complex en voorzien van weerkaatsende micro-pigmenten en is daarmee de modernste vorm van zonnebescherming.
Absoluut watervast en geschikt voor een bescherming van maximaal 8 uur, afhankelijk van het huidtype.
Gebruik
Door de verontreiniging van ons leefmilieu en de beschadiging van de ozonlaag bereiken steeds agressievere UV- stralen het aardoppervlak. Huidartsen waarschuwen daarom nadrukkelijk voor het te lang zonnen zonder aangepaste voorzorgsmaatregelen.
Bescherm uw huid daarom maximaal met Aglaia DRC® ULTRAGEL met factor 20!
Aglaia DRC® ULTRAGEL met het gepatenteerde Lipo-System-Complex is de modernste vorm van bescherming tegen de zon. De in liposomen ingebouwde UVA- en UVB filters, alsook een biologisch enzym filter, binden zich aan de kleefsubstantie van de huidcellen en maken de Hara zonnecrème zonnegel absoluut waterbestendig.
Een aanvullende natuurlijke "glinsterende" filter biedt een verhoogde bescherming aan het begin van de bestraling door de zon.
De grondstof bestaat uit: een vetvrije, emulgator- en parfumvrije, zeer huidvriendelijke gel.
Personen die een overgevoelige huid hebben, verdragen dit zeer goed.
Een "EXTRACT UIT GROENE THEE" versterkt de UV bescherming en de natuurlijke resistentie van de huid, remt de huidveroudering veroorzaakt door de zon, is ontstekingsremmend en antibacterieel.
Aglaia DRC® zonnegel, zonnebescherming ULTRAGEL 30 - 45 minuten voor het zonnebad zuinig op een gereinigde droge huid aanbrengen, zodat de liposomen de werkstoffen (filters) in de huidcellen kunnen laten doordringen. De enzym filter beschermt tegen het verouderen van de huid, veroorzaakt door de zon.
Aglaia DRC® zonnegel ULTRAGEL moet normaal maar 1 x per dag aangebracht worden.
Afhankelijk van het huidtype en streek bedraagt de persoonlijke bescherming tot maximaal 8 uur, zelfs na het baden of indien u transpireert.
Hara Aglaia zonnecrème

Dit product is ideaal voor gevoelige huidtypes, speciaal voor kleine kinderen vanaf de 8e maand, sporters en volwassenen, die het ideaal vinden zich éénmaal per dag in te cremen (kleine kinderen behoren in de schaduw!).
Door het niet gebruiken van parfum, emulgatoren, vetten en oliën is Aglaia DRC® zonnecrème Ultragel ook geschikt voor mensen met allergieën en in het bijzonder voor diegenen met zonneallergie.
* Voor het gebruik schudden
* Niet in de ogen of op de slijmvliezen
* De aangebroken fles binnen een zomerseizoen verbruiken.
Na het zonnebaden raden wij een lichaamsreiniging aan met de Hara lichaams- of gezichtshandschoen en de Hara waslotion uit het Aglaia® DRC programma. Aansluitend de huid met Aglaia® verzorgingslotion incremen.
Aglaia DRC® zonnegel ULTRAGEL is een product van de nieuwste technologie in de dermatologie (huidkunde) en de cosmetica wat betreft werkzaamheid, verdraagzaamheid en gebruik tegen zonnebrand.
Dit product is niet op dieren getest! De beschermingsfactor is volgens de internationale norm (COLIPA) gekeurd en dermatologisch getest.


Ha-Ra kopen of online bestellen www.haraproducten.be of Hara kopen in Harawinkel of bij Ha-Ra verdeler 't Linneke, Smidstraat 55 Berlaar 0(032)3 422 61 92, verkooppunt Antwerpen.

Kom eens langs bij 't Linneke of koop online via www.haraproducten.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je zelf een probleem met een moeilijke vloer die je niet proper krijgt bvb of je bent heel enthousiast over een bepaald product van Ha-Ra, laat het me weten. Je helpt er andere klanten misschien mee.