Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

dinsdag 5 mei 2015

Gemakkelijk, snel en zonder strepen je ramen wassen met raamreiniger van Ha-ra. Promo vensterreinigers in mei en juni 2015!!

Ramen lappen, vensters wassen ramen wassen snel en handig met de Hara ramenwasser, aftrekker.


Hoe kan je op een milieuvriendelijke en ecologische manier je ramen wassen, ramen lappen, ramen poetsen?  Mensen denken vaak dat ze met het gebruik van een natuurlijk schoonmaakproduct (bv Ecover) alles gedaan hebben dat ze kunnen.  Met een raamreiniger van Ha-Ra ben je echt goed bezig voor het milieu.  Je reinigt met de vezel met slechts 1 druppel Ha-Ra onderhoudsproduct (dat biologisch afbreekbaar is voor 99%), je trekt af met een natuurlijke rubber en je vensters zijn snel en streeploos gewassen.  De Hara raamreiniger, vensterreiniger gaat minstens 10 jaar mee dus ben je toch ecologisch bezig denk ik.
Geniet in mei en juni van een uitzonderlijke korting op de set van Hara venstereiniger, Hara rolfix met product (om heel zuinig te doseren) en een Hara Star doek, microvezel.  Onderhoud van de Hara vensterwisser : onmiddellijk na gebruik goed afspoelen onder de kraan en laten uitlekken.  Daarna wegleggen.  De vezel nooit van het toestel halen!

Wil je graag meer info over alle Hara schoonmaakproducten?  Boek een demonstratie van Hara 


Ha-Ra kopen of online bestellen www.haraproducten.be of Hara kopen in Harawinkel of bij Ha-Ra verdeler 't Linneke, Smidstraat 55 Berlaar 0(032)3 422 61 92, verkooppunt Antwerpen.
Kom eens langs bij 't Linneke of koop online via www.haraproducten.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je zelf een probleem met een moeilijke vloer die je niet proper krijgt bvb of je bent heel enthousiast over een bepaald product van Ha-Ra, laat het me weten. Je helpt er andere klanten misschien mee.