Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

dinsdag 10 februari 2015

Raamwisser, vensterwisser, raamreiniger, de naam is niet van belang zolang je ramen en vensters maar streeploos en snel gekuist zijn.


Snel, handig en ecologisch ramen wassen, ramen lappen.  Ha-Ra raamreiniger, ramenwisser.

Met de Ha-Ra raamwasser zijn je vensters in een wip schoon en blinkend. Ramen wassen of ramen lappen gaat snel en heel handig met de Ha-Ra vensterreiniger. Zelfs voor ramen op hoogte is de ramenreiniger en de Hara telescoopstang een fantastisch artikel.  Tot op 4 meter hoogte kan je de ramen perfect zelf wassen op een milieuvriendelijke manier.  Bekijk zeker de filmpjes!  Te koop op www.tlinneke.be

Hoge ramen wassen of zemen doe je best met een Hara telescoopstang voor  raamwisser van HaRa. Via deze pagina kan u online telescoopstangen kopen. 

Of kom langs in de winkel 't Linneke, Smidstraat 55 2590 Berlaar.Ha-Ra kopen of online bestellen www.haraproducten.be of Hara kopen in Harawinkel of bij Ha-Ra verdeler 't Linneke, Smidstraat 55 Berlaar 0(032)3 422 61 92, verkooppunt Antwerpen.
Kom eens langs bij 't Linneke of koop online via www.haraproducten.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je zelf een probleem met een moeilijke vloer die je niet proper krijgt bvb of je bent heel enthousiast over een bepaald product van Ha-Ra, laat het me weten. Je helpt er andere klanten misschien mee.