Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

dinsdag 30 december 2014

Makkelijk en zonder rugpijn kuisen met de vloerwisser van Hara. Niet belastend voor de rug!


Kuisen, schoonmaken vloer is heel belastend voor de rug.   Heb je rugklachten en wil je toch zelf je huis onderhouden dan is de Ha-Ra vloerwisser iets dat je zeker in huis moet halen.


Met een goede houding kuisen is van groot belang, zeker als je reeds rugklachten hebt maar ook ter voorkoming van pijn in de rug.  De Hara vloerhouder, vloerwisser en de Hara dweil,vloervezels zijn ideaal om gemakkelijk en ergonomisch te kuisen, vloer schoonmaken.  De steel is lang genoeg zodat je rechtopstaand kan dweilen en door vooral je armen te gebruiken om in een S-beweging te vegen ga je de rug sparen. Doordat je gaat schoonmaken, kuisen met Ha-Ra dweilen en Ha-Ra reinigingsdoeken die een reinigende functie hebben Ha-Ra kuisproducten zijn ideaal om handig en snel te poetsen.

Bekijk onderstaande filmpjes dan zie je hoe het werkt. Voor info en verkoop www.tlinneke.be 

Ha-Ra kopen of online bestellen www.haraproducten.be of Hara kopen in Harawinkel of bij Ha-Ra verdeler 't Linneke, Smidstraat 55 Berlaar 0(032)3 422 61 92, verkooppunt Antwerpen.
Kom eens langs bij 't Linneke of koop online via www.haraproducten.be