Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

woensdag 28 mei 2014

Ha-ra (hara) lederbalsem en HaRa blue. Ha-Ra aanbiedingen mei en juni 2014

Actieprijs Ha-Ra lederbalsem en Hara Blue reinigingspasta 2 van  de ecologische en milieuvriendelijke onderhoudsproducten van Ha-Ra.


Voor de huidige Ha-Ra aanbiedingen kijk hier.

Ha-Ra lederbalsem, leercreme is een ideale ledercrème die het leer gaat voeden en verzorgen.  De bijhorende Ha-Ra reinigingsdoek is een vezeldoek die ervoor zorgt dat de Ha-Ra ledercrème diep in het leer gaat indringen.  Gemakkelijk en snel met de HaRa lederbalsem schoenen kuisen, uw lederen salon voeden enz... Normale prijs met de doek € 12,70

Hara
Promo Ha-Ra lederbalsem + doek en HaRa blue reinigingspasta + doek
Ha-Ra blue reinigingspasta met doek reinigt en polijst in één beweging.  De fijne korrels gaan uw goed niet beschadigen maar zorgen in combinatie met de bijgeleverde Ha-Ra reinigingsdoek voor een krachtige reiniging.  Ideaal om uw keramische plaat of inductievuur te reinigen, schoonmaken aluminium of pvc raamkozijnen kan perfect met de HaRa Blue pasta en doek.

normale prijs € 20

Setprijs in mei en juni € 28,80 voor de 2!

Vraag info bij 't Linneke, Smidstraat 55, 2590 Berlaar
03/422 61 92 tlinneke@gmail.com

Ha-Ra kopen of online bestellen www.haraproducten.be of Hara kopen in Harawinkel of bij Ha-Ra verdeler 't Linneke, Smidstraat 55 Berlaar 0(032)3 422 61 92, verkooppunt Antwerpen.

Kom eens langs bij 't Linneke of koop online via www.haraproducten.be