Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

dinsdag 18 maart 2014

Ha-Ra aanbiedingen. Ha-Ra Ramenwisser

Ramen wassen, ramen lappen, vensters kuisen voor jou ook een hele klus?

Altijd strepen op de ramen en ze blinken niet?


Dan is Ha-Ra raamwisser voor jou de oplossing!  Met de Ha-Ra vensterreiniger kan u de ramen wassen en aftrekken met één toestel, net zoals de professionele ramenwassers en de ramen zijn perfect schoon en streeploos.
De vezel op de Ha-Ra raamwisser reinigt zonder dat u veel Ha-Ra onderhoudsproduct, Hara zeep nodig heeft, daardoor gaat u geen film leggen en blinken de ramen als nooit tevoren.
Kom eens langs en ik doe een kleine demonstratie en je bent overtuigd!  In maart en april 2014 

In maart en april is er een mooie promotie op de Ha-Ra vensterreiniger:
10 % korting wanneer je een raamwisser aankoopt van gelijk welk type of grootte en zelfs 16 % korting wanneer je een een vensterreiniger (systeem vezel met gummi) van gelijk welk merk inruilt bij de aankoop van eentje van Ha-Ra.
Ha-Ra vensterreiniger 32 cm

Mensen, nooit meer strepen op de ramen en in een wip klaar.

Koop het voor jezelf of geef hem kado aan iemand anders.  Succes verzekerd!

Een voorbeeld : de Ha-Ra raamreiniger van 32 cm kost normaal € 46,30, nu met 10% korting €42,20 en met 16 % korting slechts € 38,80

Ha-Ra kopen of online bestellen www.haraproducten.be of Hara kopen in Harawinkel of bij Ha-Ra verdeler 't Linneke, Smidstraat 55 Berlaar 0(032)3 422 61 92, verkooppunt Antwerpen.
Kom eens langs bij 't Linneke of koop online via www.haraproducten.be

Te koop bij 't Linneke
Smidstraat 55
2590 Berlaar
tel 03/422 61 92

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je zelf een probleem met een moeilijke vloer die je niet proper krijgt bvb of je bent heel enthousiast over een bepaald product van Ha-Ra, laat het me weten. Je helpt er andere klanten misschien mee.