Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

vrijdag 21 maart 2014

Ha-Ra Ovenspray om een vuile oven, aangebakken bakplaat, microgolfoven, ...

Schoonmaken vuile oven zonder moeite met Ha-Ra ovenspray.

Ha-Ra ovenreiniger, ovenspray
Grondig en zonder moeite reinigen oven, schoonmaken bbq rooster en bakplaten.  Maar ook pannen, potten en bakblikken.  Ha-Ra ovenreiniger verwijdert bak-, braad- en grillresten op een milieuvriendelijke en heel gemakkelijke manier. Ha-Ra ovenreiniger is geurneutraal. Zowel koud als warm te gebruiken (lees de gebruiksaanwijzing).Ovenreiniger, ovenspray Ha-Ra

Bij koud gebruik van de Ha-Ra detergent voor oven: Elektrische oven, gril en kookvuren gelijkmatig besproeien met de Ha-Ra ovenspray vanop een afstand van 20-30 cm.  De Ha-Ra ovendetergent laten inwerken gedurende minstens een paar uren ( een paar dagen is zelfs nog beter).  Het vuil daarna gewoon wegnemen met een vochtige Ha-Ra natura doek of Ha-Ra saffier, goed afspoelen en opdrogen met de Ha-Ra star.  Bij sterk zwarte vlekken deze behandeling met de Ha-Ra ovenspray herhalen, Ha-Ra detergent voor oven mag een hele week inweken, dit kan geen kwaad!  Bij gasoven hetzelfde alleen eerst gas afsluiten!! Ha-Ra detergent voor oven niet gebruiken op een zelfreinigende wand!
Bij warm gebruik van de Ha-Ra detergent voor oven: Elektrische oven: De keuken goed verluchten.  Gelijkmatig besproein van afgekoelde oven met de Ha-Ra detergent voor de oven.  De oven sluiten en 3 min. verwarmen op 100° C.  Laten afkoelen, daarna het vuil wegnemen met een vochtige Ha-Ra natura of Ha-Ra saffier, spoelen en nadrogen met een Ha-Ra star.
Opletten: De Ha-Ra detergent voor oven nooit op synthetische materialen of aluminium spuiten.  Niet in een zelfreinigende oven.  De spuitbus met Ha-Ra detergent voor de oven staat onder druk dus beschermen tegen zonnestralen, niet warmer maken dan 50 ° C.  niet openen met geweld of verbranden en niet spuiten in de richting van vlammen of een gloeiend voorwerp.

Ha-Ra kopen of online bestellen www.haraproducten.be of Hara kopen in Harawinkel of bij Ha-Ra verdeler 't Linneke, Smidstraat 55 Berlaar 0(032)3 422 61 92, verkooppunt Antwerpen.
Kom eens langs bij 't Linneke of koop online via www.haraproducten.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je zelf een probleem met een moeilijke vloer die je niet proper krijgt bvb of je bent heel enthousiast over een bepaald product van Ha-Ra, laat het me weten. Je helpt er andere klanten misschien mee.