Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

vrijdag 17 januari 2014

Nieuwe producten van Ha-Ra! microvezel reinigingsdoek voor buiten en microvezeldoek met schuurhoek.

Nieuw microvezel doeken Star in het gamma Ha-Ra reinigingsdoeken.  

Vlot kuisen met water en een Ha-Ra microvezeldoek Star, de doeken zijn enorm sterk zodat u ze jaren kan gebruiken en hebben een grote reinigingskracht.

Microvezeldoek Star groen van Ha-Ra voor buiten.
Nieuw! Ha-Ra Star groen 'voor buiten'
Gebruik Ha-Star groen 'outdoor' is speciaal voor kuisen hardnekkig vuil buiten zoals tuinmeubelen, garagepoort, zwembaden de wagen enz... Goede reiniging en droogt snel.  € 19,50. Microvezel voor buiten.




Nieuwe Star doek van Ha-Ra met schuurhoek.
Nieuw! Ha-Ra star Scratch
Die met de gele schuurhoek voor
hardnekkig vuil.
Gebruik Ha-Ra Star 'scratch' Voor de perfecte reiniging, schoonmaken van oppervlakken.  Met de gele hoek kan u hardnekkig vuil verwijderen, poetsen vb in de voegen, op het fornuis enz... De hoek kan u ook gewoon omdraaien en dan is het een gewone stardoek met een ander kleurtje voor een andere functie in huis. € 20,50; Microvezel voor hardnekkig vuil.


Ha-Ra kopen of online bestellen www.haraproducten.be of Hara kopen in Harawinkel of bij Ha-Ra verdeler 't Linneke, Smidstraat 55 Berlaar 0(032)3 422 61 92, verkooppunt Antwerpen.
Kom eens langs bij 't Linneke of koop online via www.haraproducten.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je zelf een probleem met een moeilijke vloer die je niet proper krijgt bvb of je bent heel enthousiast over een bepaald product van Ha-Ra, laat het me weten. Je helpt er andere klanten misschien mee.