Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

vrijdag 9 november 2012

Korting op de Hara binnen en buitenmatten van Ha-Ra tijdens een demonstratie. in november en december 2012



Ha-Ra aanbiedingen

Voor de actuele aanbiedingen van Ha-Ra klik hier.  Minder kuisen, schoonmaken begint met een goede voetmat, deurmat.  Koop een Ha-Ra voetmat voor binnen of buiten.

De Ha-Ra binnenmat, deurmat purus: Bestaat in de maten

Purus binnenmat Ha-Ra 60x40 cm Actieprijs €29,50 ipv €33,50, 
Purus binnenmat Ha-Ra 90 x 65 cm ( Actieprijs €46,50 ipv €52,70
Purus binnenmat Ha-Ra 200 x 90 cm (Actieprijs €119 ipv €135 
en in de kleuren zwart, lichtgrijs, zwart blauw en zwart bruin (zie foto's)
Deurmatten Hara



De strepen van deze voetmat bestaan afwisselend uit grove en fijne vezels.

De grove vezels borstelen het overblijvend vuil weg. De fijne vezels hebben een reinigings- en opzuigwerking gelijk een Hara doek en zij nemen het vuil en vocht op.
Door de vele fijne vezels wordt de vezeloppervlakte wezenlijk vergroot en daardoor is de wateropname optimaal en droogt de voetmat zeer vlug af.  U gaat dus met bijna droge schoenen naar binnen.
Actieprijs €36 ipv €41

Het materiaal is licht- en waterbestendig, is dus bestand tegen bijna alle weersomstandigheden.
De Ha-Ra voetmat "Extem" heeft een antislip Flexicoat-onderkant die garandeert dat ook na lang gebruik en meervoudig wassen de mat de beste bescherming tegen wegglijden heeft.
De Ha-Ra voetmat "Extrem" heeft robuuste, stijve vezels, die het vuil opvangen, om het borstel-effect te versterken, zijn tussenliggende goten ingewerkt. waar het grof vuil en het water zich verzamelt. Daardoor heeft de Ha-Ra® voetmat "Extrem" een indrukwekkend hoog vuilopvangvermogen.
Deze actieprijzen van de matten zijn enkel geldig wanneer u aanwezig bent op een demonstratie van Hara tijdens de maanden november en december 2012


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je zelf een probleem met een moeilijke vloer die je niet proper krijgt bvb of je bent heel enthousiast over een bepaald product van Ha-Ra, laat het me weten. Je helpt er andere klanten misschien mee.