Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

woensdag 17 oktober 2012

Last van verkoudheid, luchtwegen of keelpijn? Weleda brengt op een natuurlijke manier verlichting!



Weleda bio keelspray

Weleda Bio keelspray
De kwaaltjes van deze tijd van het jaar.  

Keelpijn kan heel vervelend zijn.  Nieuw is de Weleda Bio salie keelspray: verzacht de keel met biologische kamille en salie.  Kamille heeft een verzachtende invloed en salie staat bekend om haar zuiverende eigenschappen.  Dankzij het handige spraypompje is deze zuiver plantaardige en biologische Weleda Bio salie keelspray goed en eenvoudig in de keel te verstuiven.  Het verzacht de keel onmiddellijk en de smaak is bovendien aangenaam. Weleda Bio salie keelspray is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 4j. 
Eucalyptus luchtzuiverende spray Weleda
Weleda luchtzuiverende spray
Weleda luchtzuiverende spray is een puur natuurlijke en biologische mix van acht etherische oliën (met oa eucalyptus, lavendel, pepermunt, kruidnagel, en rozemarijn) die zorgvuldig zijn geselecteerd op hun verlichtende en verruimende invloed op de luchtwegen.  Door Weleda luchtzuiverende spray in een ruimte te verstuiven wordt de lucht gezuiverd van stoffen die ons lichaam belasten.  Dit heeft bovendien een verlichtende invloed op de luchtwegen.  Voor volwassenen en kinderen vanaf 4j.
     
Weleda Bio tijmsiroop
  
Weleda Bio tijmsiroop verzacht de keel en verlicht de luchtwegen met biologische echte tijm.  Het hoofdbestanddeel van tijm is Thymol.  Deze aromatische etherische olie die door waterdampdestilatie uit bloeiende tijmplanten wordt gewonnen, heeft een verwarmende en ontspannende invloed op de luchtwegen. Voor volwassenen en kinderen vanaf 4j.

Deze producten zijn te koop op www.tlinneke.be of in de winkel 't Linneke in de smidstraat in Berlaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je zelf een probleem met een moeilijke vloer die je niet proper krijgt bvb of je bent heel enthousiast over een bepaald product van Ha-Ra, laat het me weten. Je helpt er andere klanten misschien mee.