Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

dinsdag 17 januari 2012

Promoactie voor de gastvrouwen van Ha-Ra in januari 2012


Ha-Ra onderhoudsproduct, zeep

Bent u zelf enthousiast over de producten van Hara, wil je wel eens een uitleg over het volledige gamma van Ha-Ra? Wordt gastvrouw op een demonstratie of Hara party en krijg kado's.


Vertelt u graag aan vrienden of familie hoe handig en snel u de vensters kuist met de raamreiniger, ramenwisser, vensterreiniger van Ha-Ra
Heeft u problemen met een vloer die altijd vlekken blijft hebben en weet u niet wat u ermee aan moet?

Of zou u nog wel wat artikelen van Hara willen aankopen maar laat uw budget het momenteel niet toe?
Dan bent u de geknipte persoon om gastvrouw of -heer te zijn voor een Ha-ra avondje!  Boek een demonstratie!
U nodigt een aantal mensen uit waarvan u denkt dat ze ook wel handig, snel, proper en milieuvriendelijk willen kuisen en ik kom het gamma bij u thuis voorstellen.

Op een avond krijgt de gastvrouw of -heer uiteraard een percent op de totale verkoop en als u demo doorgaat voor einde juli 2012 krijgt men bij een verkoop van 500 euro een rubberen bezem gratis.

Twijfel niet en stuur vlug een mail naar tlinneke@gmail.com of bel me 03/422 61 92 want deze actie loopt tot einde januari 2012. Of ga voor online Hara bestellen  www.tlinneke.be of
Hara winkel voor aankopen Hara 't Linneke, Smidstraat 55 Berlaar.  Verkooppunt Antwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je zelf een probleem met een moeilijke vloer die je niet proper krijgt bvb of je bent heel enthousiast over een bepaald product van Ha-Ra, laat het me weten. Je helpt er andere klanten misschien mee.