Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

woensdag 7 september 2011

Demonstratie Ha-Ra onderhoudsproducten, schoonmaakmiddelen op 22 september 2014 bij 't Linneke

U bent welkom op 22 september om 20u voor een demonstratie van alle Hara schoonmaakproducten bij 't Linneke, Smidstraat 55, 2590 Berlaar.  Ha-Ra verdeler, Hara winkel Antwerpen.
U heeft de mogelijkheid zelf uit te testen, een volledige uitleg over de werking en u kan (maar hoeft niet) de producten die avond ook aankopen.  Enkel op de demonstratie kan u de vloerexpres 32 5 aankopen met een korting.  Kom zeker eens langs en breng een vriendin(nen), buur of familielid(leden) mee.  U krijgt zelfs een verrassing als u een nieuwe klant voor me meebrengt.
Te laat dit bericht gezien Boek zelf een demo of Hara party voor een volledige uitleg van het gamma Ha-Ra schoonmaakmiddelen.



Iedereen welkom voor een hapje en drankje op 22 september 2014.  Ha-Ra kopen of online bestellen www.haraproducten.be of Hara kopen bij Ha-Ra verdeler 't Linneke, Hara verkooppunt Antwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je zelf een probleem met een moeilijke vloer die je niet proper krijgt bvb of je bent heel enthousiast over een bepaald product van Ha-Ra, laat het me weten. Je helpt er andere klanten misschien mee.