Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

dinsdag 10 mei 2011

Ha-Ra vloerwisser, vloer reinigen, schoonmaken, swifferen met Ha-Ra droogvezel en VE houder 42 cm

Ha-Ra zwabber, mop geel droog vloer swiffer.


U kan de Ha-Ra droogvezel gebruiken om stof en vuil mee te nemen door het maken van een S-beweging op de vloer, swifferen.  Door wrijving van de Ha-Ra zwabber droogvezel op de vloer gaat hij stof aantrekken.  U kan de Ha-Ra zwabber droogvezel daarna uitkloppen of even stofzuigen.  Ha-Ra dweilsysteem met nano dweil ook heel handig voor schoonmaken vloer, muren en plafond.

Ha-Ra Zwabber droog geel
De Ha-Ra droogvezel is te koop in 4 formaten 30 en 42 cm voor de Ha-Ra metalen vloerhouder, vloerwisseren 32.5 en 42.5 voor de Ha-Ra kunststof perfect vloerhouder, vloerwisser.
Onderhoud van de Ha-Ra zwabber droogvezel geel vloer.  Wassen enkel als het nodig is maar niet te vaak  op 40° met een natuurlijke zeep (bvb Ha-Ra Saponella),  niet met wasverzachter en niet in de droogkast steken!  Om het nog wat ecologisch te houden, steek uw Hara reinigingsdoeken bij de gewone was.

Ha-Ra kopen of online bestellen: 

www.haraproducten.be snel geleverd! Of Ha-Ra kopen in Hara winkel of Hara verdeelpunt 't Linneke, Smidstraat 55 Berlaar. Verkooppunt Antwerpen. Snel geleverd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je zelf een probleem met een moeilijke vloer die je niet proper krijgt bvb of je bent heel enthousiast over een bepaald product van Ha-Ra, laat het me weten. Je helpt er andere klanten misschien mee.