Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

dinsdag 10 mei 2011

De microvezel Star doek van Hara

Schoonmaken , drogen, blinken met Ha-Ra Star doek, microvezel.

De Hara stardoek, microvezel kan u droog gebruiken, om bvb de randen van de ramen te kuisen, een glazen tafel te drogen, glazen deurtjes van een kast op te blinken enz....  De Ha-Ra microvezel Star doek kan wel wat water opnemen en dat maakt hem heel goed geschikt om gladde oppervlaktes te drogen en te blinken.
Ha-Ra Star microvezel
Vochtig kan je de Hara Star microvezel doek gebruiken om stof af te nemen of om licht te reinigen, schoonmaken, poetsen, kuisen bvb slaapkamermeubelen, livingmeubelen enz...
Onderhoud Ha-Ra microvezel star doek: wassen op 40° met een natuurlijke zeep (bvb de natuurlijke Hara saponella wasmiddel), niet met wasverzachter wassen en niet in de droogkast steken.

Ha-Ra kopen of online bestellen: 

www.haraproducten.be snel geleverd! Of Ha-Ra kopen in Hara winkel of Hara verdeelpunt 't Linneke, Smidstraat 55 Berlaar. Verkooppunt Antwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je zelf een probleem met een moeilijke vloer die je niet proper krijgt bvb of je bent heel enthousiast over een bepaald product van Ha-Ra, laat het me weten. Je helpt er andere klanten misschien mee.