Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

dinsdag 10 mei 2011

De Ha-Ra natura reinigingsdoek om vochtig te reinigen.


Schoonmaken, kuisen, reinigen, poetsen snel en grondig met Ha-Ra reinigingsdoeken en schoonmaakmiddelen.Ha-Ra Natura reinigingsdoek is een doek die u gebruikt in de plaats van een vochtige doek om zacht te reinigen.  Schoonmaken keukenmeubelen, badkamermeubelen, schoenen, deuren poetsen enz...U stopt hem in de emmer samen met 2 druppels Ha-Ra onderhoudsproduct en wringt hem uit langs binnen.  Schoonmaken, poetsen, kuisen, reinigen gebeurt met de vezels van de reinigingsdoek.  Het voordeel van de lange vezels is dat ook gleufjes en oneffenheden perfect gereinigd, gekuist worden.
Onderhoud Ha-Ra natura reinigingsdoek: wassen op 40° met een zachte, natuurlijke zeep vb Ha-Ra Saponella wasmiddel, zonder wasverzachter en niet in de droogkast.

Ha-Ra kopen of online bestellen www.haraproducten.be snel geleverd! Of Ha-Ra kopen in Hara winkel of Hara verdeelpunt 't Linneke, Smidstraat 55 Berlaar. Verkooppunt Antwerpen.