Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

zaterdag 9 april 2011

Beste milieubewuste mensen op zoek naar ecologische schoonmaakproducten.

Ook milieuvriendelijk en op zoek naar ecologische schoonmaakmiddelen?

Voor de mensen die Ha-Ra nog niet kennen of gebruiken; Ha-Ra heeft een gamma van reiniginsdoeken, dweilen en vezels die reinigen, kuisen, poetsen zonder dat u veel zeep,onderhoudsproduct, kuisproduct nodig heeft.
Het voordeel is dat u reinigt maar zonder schuim of een film te leggen op uw vloer of andere oppervlakken wat naspoelen overbodig maakt.
Het werkt echt handig maar het is belangrijk dat u de juiste methode en de juiste reinigingsdoek op het juiste oppervlak of probleem toepast.


Op deze blog kan u terecht met vragen over hoe u Ha Ra kan gebruiken. Indien u problemen heeft met een bepaalde vloer is het vaak voldoende om uit te leggen over welke vloer het gaat en wat het probleem juist is om advies te kunnen geven. Maak er gerust gebruik van.
Ha-Ra kopen of online bestellen www.haraproducten.be of Hara kopen in Harawinkel of bij Ha-Ra verdeler 't Linneke, Smidstraat 55 Berlaar 0(032)3 422 61 92, verkooppunt Antwerpen.