Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

dinsdag 6 september 2016

Auto wassen op een gemakkelijke manier.

Schoonmaakhandschoen Mach 6 Ha-Ra

Schoonmaakhandschoen mach 6 van Ha-Ra is ideaal om de auto te wassen. Schoonmaken auto met een Ha-Ra Mach 6 handschoen gaat snel en gemakkelijk.

De schoonmaakhandschoen gaat de vuile auto grondig wassen en insecten gemakkelijk verwijderen.
Insecten verwijderen auto gaat perfect.met de Ha-Ra Mach 6 reinigingshandschoen.
Deze handschoen gaat het vuil goed losmaken door de reinigingskracht die de vezel heeft.
Auto wassen met schoonmaakhandschoen van Ha-Ra is handig en je werkt snel en grondig.
Met de Mach 6 schoonmaakhandschoen gaat het reinigen van je auto super handig en snel.  Insecten van de ruiten verwijderen, vliegen verwijderen van auto,  Vogelpoep verwijderen van je auto, slijk en modder verwijderen,  autoruit schoonmaken, interieur auto reinigen kan zelfs ook perfect met de mach 6 schoonmaakhandschoen enz...


Gebruik en toepassingsgebied van de Ha-Ra Mach 6 schoonmaakhandschoen
Ha-Ra mach 6 schoonmaakhandschoen
Ideaal in het huishouden voor het reinigen van de badkamer, badkuipen, badmeubelen, douche, tegels, voegen tegels, wastafel, vensterkozijn .(hout/kunststof), radiator, gelakte houttrappen en trapleuning, tuinmeubelen uit kunststof en deuren (hout/kunststof) en auto wassen natuurlijk . Te gebruiken op moderne gladde oppervlakken, tegels en hoogglanzende oppervlakken alsook voor de autoreiniging.

Onderhoud van de Ha-Ra mach 6 handschoen.
Wassen in de wasmachine op 40° C met een zachte zeep vb de natuurlijke waspoeder Saponella Ha-Ra maar niet met wasverzachter en niet in de droogkast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je zelf een probleem met een moeilijke vloer die je niet proper krijgt bvb of je bent heel enthousiast over een bepaald product van Ha-Ra, laat het me weten. Je helpt er andere klanten misschien mee.