Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

dinsdag 23 augustus 2011

Actie Ha-Ra in september en oktober 2011. Ha-Ra vloerwisser

Promo van Hara vloerwisser, Ha-Ra dweilsysteem.

Ha-Ra vloerwisser perfect, kunststof
De Hara perfect 32.5 cm met vaste steel kost dan 54 euro ipv 60 euro.  De perfect 32.5 cm met deelbare steel kost dan 57 euro ipv 63.70 euro.
Ga eens naar een demonstratie van Hara, een demonstratrice laat het volledige gamma aan hara poetsmateriaal zien, u mag de onderhoudsproducten van ha ra zelf eens uittesten en mag alle vragen stellen die u wil.
Of kom naar de demonstratie, Hara party bij 't Linneke, je Ha-Ra winkel, Hara verdeler op donderdag 22 september in Berlaar, Smidstraat 55 om 20u, iedereen is welkom voor een hapje en drankje.
Deze avond heeft u ook de kans om van deze korting te genieten.


Wanneer u een avondje boekt van Ha-Ra kuismiddelen in september en oktober krijgt u gratis een droogvezel, zwabber van Hara kado.  Enige voorwaarde is dat u een totale verkoop heeft van 500 euro en dat de demo doorgaat voor einde februari 2012 wat echt niet zo moeilijk is.
Voor info of het boeken van een demonstratie 03/422 61 92 of  tlinneke@gmail.com
  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je zelf een probleem met een moeilijke vloer die je niet proper krijgt bvb of je bent heel enthousiast over een bepaald product van Ha-Ra, laat het me weten. Je helpt er andere klanten misschien mee.