Zelf tips geven of advies krijgen van een erkende Ha Ra consulente met winkel over het gebruik van Ha-Ra schoonmaakmiddelen.

Voor info en verkoop Ha-Ra schoonmaakmiddelen, onderhoudsartikelen www.haraproducten.be

dinsdag 23 januari 2024

Vuile laag op keramische vloer verwijderen en voorkomen!

Hoe verwijder ik een vuile, vettige laag op mijn keramische of andere vloertegel? 

Een vaak voorkomend probleem op een keramische of andere vloertegel is een vettige sluier die telkens terugkomt. Je gaat je vloer te lijf met een schuurborstel, veel zeep, dan nog aftrekken, spoelen dweilen... Veel werk dus.  

Met Ha-Ra vloerwisser, Ha-Ra dweil en Ha-Ra onderhoudsmiddel bespaar je jezelf veel (schuur)werk. De Egel schrobdweil gaat de vloer grondig schoonmaken met slechts een paar druppels
Ha-Ra onderhoudsproduct. Ha-Ra Egel dweil haalt de sluier of vetlaag van de vloer en met de druppels Ha-Ra onderhoudsmiddel leg je geen film op de vloer. Je vloer gaat er veel beter uitzien. Ha-Ra onderhoudsmiddel is biologisch afbreekbaar en zacht voor je handen en je vloer.



Met een Ha-Ra vloerwisser kuis je gemakkelijk, snel ergonomisch en ecologisch! 



Gemaakt in Duitsland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je zelf een probleem met een moeilijke vloer die je niet proper krijgt bvb of je bent heel enthousiast over een bepaald product van Ha-Ra, laat het me weten. Je helpt er andere klanten misschien mee.